Egy békés, célirányos megoldás a globális problémákra

A Helyes Kiút

A Helyes Kiút

A társadalom alulról történő megváltoztatása

2020. június 22. - ZsolHerm

photo-1477281765962-ef34e8bb0967.jpgVélemény az internetről: 

"Amíg a médiát arra használják, hogy kimossák az agyunkat, és egymásellen uszítsanak minket, addig a tömeg nem fog felébredni. Az emberek megmaradnak burkaikon belül, azzal az érzéssel, hogy ők semmire sem képesek. Szeretném azt látni, hogy végre mindannyian felkelünk a világméretű korrupció és igazságtalanság ellen. Szeretném, hogyha a felelősök törvényeket és oktatási rendszert dolgoznának ki az emberek részére, hogy megértsék végre, mi történik akkor, hogyha nem tiszteljük a természetet, az óceánokat, az erdőket és általánosságban a természet rendszerét. Szeretném látni, hogy a nagy cégek és az egyének fizessenek azért a kárér, amit nap, mint nap okoznak a természetben és embertársainknak. El kell törölni a szegénységet, és megfelelő szabályokkal létre kell hozni az univerzális alapjövedelmet. Annyi mindent mondhatnék még, de szerintem ezek azok az elengedhetetlen intézkedések, amikkel képesek vagyunk minden ember életén javítani." 

 

Véleményem:

Teljesen egyetértek. De a helyzet az, hogy az emberek többsége tovább sem fog felébredni, vagy csak akkor fognak megmozdulni, ha már nem lesz mit veszíteniük, és akkor pusztító szándékkal kezdenek mozgolódni 

Mi már megtapasztaltuk a történelem során, hogy amikor valamit erőszakos módon változtatunk meg, akkor az csak egy másik rossz rendszert hoz létre. Azt is tapasztaltuk, hogy amikor a tömegek megmozdulnak, akkor vannak olyanok, akik azt képesek kezükbe ragadni az irányítás, és saját érdekükben, erőszakos módon felhasználni azt.

Ezért akik valódi változást akarnak elérni, azoknak kis csoportokban, alulról kell kiépíteniük, egy pozitív, egészséges környezetet, úgymond sejteket. Egy olyan környezetet, ami teljesen új alapokra, értékekre épül, amit Ők egy különleges, célirányos és gyakorlati oktatásból tanulnának meg, ami a természet alapvető törvényeire épül, és nem pedig valamilyen emberi ideológiára.

Miközben az általános, globális társadalom folytatja az összeomlását, ezek a kis sejtek képesek növekedni, sokszorozódni és összefonódni. Fokozatosan elvonzzák majd a tömegeket, a rothadó, széthulló és önpusztító társadalomból, mivel egy jobb élet reményét fogják kínálják számunkra. Ezáltal a tömeg is lassan ugyanazon az oktatási rendszeren keresztül újra lesz hangolva, így képes lesz gond nélkül integrálódni ezekben a növekvő sejtekbe, környezetekbe. Így leszünk képesek pusztítás nélkül, egy fenntartható módon a társadalmat jobbá változtatni.

A globális problémák és csapások, mint például koronavírus, egyre több embert ébresztenek fel, akik már szeretnék megérteni, hogy vajon miért van az, hogy az emberiség újra-és újra a válságok és a pusztulás felé halad. Szeretnék tudni, mi annak az eredeti oka, hogy állandóan ugyanazokba a csapdákba, hibákba esünk, és hogy lehetne ezeket kijavítani. Ez a felébredt, egészséges kisebbség lesz majd képes a helyes módszeren és eszközökön keresztül világot megváltoztatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://helyeskiut.blog.hu/api/trackback/id/tr9215907504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása