Egy békés, célirányos megoldás a globális problémákra

A Helyes Kiút

A Helyes Kiút

A “szeretet” által táplált valóság

2020. július 10. - ZsolHerm

photo-1546449982-a01eedcc37c0.jpgKérdés az internetről: Mondhatjuk azt, hogy az embereket bizonyos értelemben elektromos erő hajt?

 

Válasz: Minket nem elektromos erő hajt. Nyilvánvalóan használunk elektromosságot különböző formákban, különböző folyamatokban, de nem az elektromosság adja az életerőnket.

Sőt mi több, a Természet tökéletes rendszerében eddig felfedezett erőket,  -  a nehézségi erő, az elektromágnesesség, a gyenge vagy erős nukleáris erők -  is csak felületes megjelenési formái egyetlen, mindent magába foglaló természetes erőnek, ami valójában az életet adja és táplálja.

Ez az erő a teljes kitöltés, a “szeretet” általános ereje, a szeretet elsődleges, eredeti, Természetes meghatározása szerint. Ebben az eredeti Természetes értelemben a szeretet nem más, mint teljesen önzetlen, altruisztikus szolgálat, másokról való gondoskodás, a mások vágyainak tökéletes, azonnali beteljesítése. Ez az erő biztosítja a létezést az egész valóságban. Mivel van bennünk egy hatalmas vágy, amely tökéletesen illeszkedik ahhoz, amit ez az eredendő, Természetes szeretet kínál nekünk, ez a bennünk levő vágy pontosan ezt a beteljesülést keresi és ezt a szeretetet akarja elfogadni, amit a Természet képes adni.

A Természet rendszerének összes többi része automatikusan, ösztönösen befogadja a szeretet általi beteljesülést, amit a Természet rendszere képes adni. Amíg a Természet összes eleme tökéletesen ráhangolja magát erre az erőre, (mint például, ahogy a napraforgó mindig a nap felé fordul),  addig az emberi lényeknek meg kell tanulnia és ki kell fejleszteni ezt a viszonyt a Természet rendszerével szemben.  

Egy olyan képességre kell szert tenni, hogy addig-addig hangoljuk, állítsuk vágyainkat, szükségleteinket, ameddig a legoptimálisabb viszonyba nem kerülünk a Természet rendszerével és annak forrásával. Ugyanúgy, mint ahogy a rádiókészüléket hangoljuk, ameddig el érjük a megfelelő frekvenciát, ami képes a vágyott adást hallani, elfogadni. 

Akkor fogjuk elérni ezt a tökéletesen egyező frekvenciát, amikor szándékaink tökéletesen megegyeznek a Természet eredendő, szerető tulajdonságaival, azaz mi is képessé válunk arra, hogy a vágyaink szerint önzetlenül, altruisztikusan, feltétel nélkül akarjunk szolgálni másokat.

 Mindezt elérhetjük itt és most, egy fokozatos, módszeres, tudományos folyamaton keresztül, és akkor képessé válunk majd a természet életet adó, életet tápláló tökéletes erejének teljes befogadására, felfedésére az azzal elért hasonlóságon keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://helyeskiut.blog.hu/api/trackback/id/tr1015994374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása