Egy békés, célirányos megoldás a globális problémákra

A Helyes Kiút

A Helyes Kiút

Azáltal járulhatunk hozzá egy jobb világhoz, hogy megtisztítjuk a kölcsönös keringés rendszerét

2020. június 15. - ZsolHerm

photo-1456428746267-a1756408f782.jpg

Amikor megkérdezik az embert, hogy hogyan lehet hozzájárulni a világ korrekciójához, annak jobbá tételéhez, sok okos dolgot mondhatnánk, de végül is a legjobb módja annak, hogy valóban javítsuk a világot az, hogyha saját magunkat korrigáljuk.

Mi mindannyian egy ösztönösen önkiszolgáló, önigazoló, individualista, másokat kizsákmányoló természettel születünk. Mi  mindent magunk felé vonzunk a világból, mintha a világban lévő összes jóságnak, mi lennénk a legfontosabb végállomása.

Ugyanakkor, valójában mindannyian csak egyéni sejtek vagyunk, az egyetlen, mindent magába foglaló, teljesen integrált és egymástól függő emberi szuper szervezetben. 

A megfelelő kapcsolatokkal, képesek lennénk egy különleges keringést, kommunikációt beindítani egymás között. Ez a kapcsolathálózat, a kölcsönös felelősségen és egymást kölcsönösen kiegészítő elven működne, ezáltal ugyanazt az élet-körforgást éreznénk egymás között, ami a természet rendszerében is létezik. Sőt mi több, ezáltal képesek lennénk felébreszteni egy eddig alvó, kollektív intelligenciát, egy olyan tudatosságot mely páratlan a természet rendszerében.

Minden egyes személy, aki képes magát megtisztítani az eredendően önző, szubjektív szándékoktól, számításoktól, egy tiszta, áttetsző kapillárissá válna, egy olyan csővezetékké, amely képes ezt a keringést, ezt a kommunikációt előmozdítani a test többi része felé.

Tehát legjobban úgy tudnunk hozzájárulni a világ jobbá tételéhez, hogyha megtanuljuk, hogyan válhatunk csővezetékké, ebben a tiszta, kölcsönösen felelős, egymást kölcsönösen kiegészítő emberi hálózatban.

Ez egy abszolút valóságos és kézzel fogható, gyakorlati dolog, amelyet mindannyian képesek vagyunk megtanulni. Ahhoz, hogy ezt valóságba helyezzük, egy különleges, célirányos és nagyon gyakorlati oktatási módszeren kell keresztül mennünk, amely képes mindannyiunknak egy azonnali, valóságos érzelmi benyomást adni a kapcsolatokból és a keringésből, mely azokon keresztül áramlik.

A bejegyzés trackback címe:

https://helyeskiut.blog.hu/api/trackback/id/tr7715811338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása