Egy békés, célirányos megoldás a globális problémákra

A Helyes Kiút

A Helyes Kiút

Hogyan tudjuk meggyógyítani a világot?

2020. július 07. - ZsolHerm

photo-1518495973542-4542c06a5843.jpgA világ maga nem igényel gyógyítást.

Az embereknek van szükségük a gyógyításra, azoknak akik használják és építik ezt a világot. 

Mi valójában egy tökéletes természeti rendszerben létezünk, ami életet ad, táplál és rendelkezik mindennel amire a világnak valaha is szüksége lesz.

De ezt a rendszert a saját, eredendően, önző, egoisztikus, túlzottan fogyasztó programunk alapján használjuk, miközben könyörtelenül megpróbálunk túlélni egymás kárára.

Egy különlegesen gyógymódra van szükségünk, mely nem más, mint egy speciális célirányos és gyakorlati oktatási módszer, mely először is képes megmutatni nekünk, hogy ha továbbra is vakon követjük ezt az eredendő, önző programunkat, akkor előbb-utóbb elpusztítjuk magunkat. Ezentúl ez az oktatási rendszer azt is meg tudja tanítani nekünk, hogy az eredendő programunk ellenére, hogyan vagyunk képesek megszerezni egy különleges korrekciót, amely megadja nekünk azt, hogy elérjük a kompatibilitást, az azonosulást a Természet tökéletes rendszerével.

És ez a kompatibilitás azt jelenti, hogy egy pozitív társadalmat építünk, kölcsönös felelősségre, egymást kölcsönösen kiegészítő kooperációra alapozva, egy globális együttműködéssel, mindazon tényezők felett, ami egyelőre elválaszt minket egymástól. 

Akkor az elért hasonlóságon keresztül egy kölcsönös megértésbe kerülünk a Természet rendszerével, és azon keresztül azt is megértjük majd, hogy mik a valós, egészséges, természetes szükségleteink, mik a Természeti rendszer rendelkezésre álló forrási, és akkor képesek leszünk majd életmódunkat azokhoz igazítani.

Ennek eredményeképpen megnyitjuk, elérhetővé tesszük a Természet csodálatos rendszerének végtelen forrásait, alapterveit, megoldásait egy minőségileg sokkal magasabb kollektív emberi létezés szintjére emelkedve.

A bejegyzés trackback címe:

https://helyeskiut.blog.hu/api/trackback/id/tr2915986494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása